Homestyling

dn-013Homestyling vänder sig till dig som ska sälja din bostad. Vi lyfter fram din bostads bästa egenskaper och skapar en stilren, trendriktig och tilltalande miljö som attraherar många kundgrupper.

Du får bara en chans att göra ett första intryck och därför är det viktigt att den rätta känslan infinner sig redan när köparen kliver över tröskeln. Vi lyfter fram din bostads bästa egenskaper och skapar en stilren, trendriktig och tilltalande miljö som attraherar många kundgrupper. Att visa bostadens optimala yta i dess absolut bästa dager garanterar att du får ut bästa möjliga pris för ditt hem.

Precis som mäklararvodet är kostnaden för Homestyling avdragsgill och tas upp under ”utgifter för försäljningen” på Skatteverkets blankett K5/K6.

 

 

img-092

KONSULTATION

Vi besöker dig och går tillsammans igenom vad du själv kan göra för att förbereda ditt hem inför fotografering och visning. Du får praktiska råd och konkreta förslag på åtgärder som förbättrar bostadens utseende. Kostnad: 2.700 kr.

HOMESTYLING SMALL

Med bostadens befintliga möbler och accessoarer skapar vi en trivsam och inbjudande atmosfär. Ommöblering görs vid behov. Kostnad från 5.900 kr.

HOMESTYLING MEDIUM

Vi går igenom vad som ska behållas från ditt befintliga möblemang, resten plockas bort. Vi stylar och kompletterar med inredningsdetaljer och enklare rekvisita. Sovrummet arrangeras med vackra lakan, kuddar, överkast och plädar. I övrigt får hemmet nya krukväxter, färska blommor, kuddar, gardiner, konst och intressanta accessoarer. Kostnad från 10.900 kr.

HOMESTYLING LARGE

Ditt hem får ett nytt utseende genom att vi kompletterar det befintliga möblemanget med möbler, mattor, belysning och andra inredningsaccessoarer. Allt i ”Homestyling Medium” ingår. Kostnad från 14.500 kr.

Comments are closed.